Lyd

Lydudlejning der holder

Lydudlejning kan være mange ting. Det kan være alt lige fra en lille mikrofon til en stor mixerpult, der kan klare de største koncerter. Med andre ord, så tilbyder vi lydudlejning til alle typer af arrangementer. Inden jeres arrangement tager vi en dialog omkring jeres behov og sørger for, at I på dagen står med det helt rette udstyr.

Det er vigtigt for os, at I altid får den bedste behandling og de bedste forudsætninger for, at gennemføre et storslået arrangement, når vi har stået for jeres lydudlejning. Der er mange ting, der spiller ind, når I har brug for lydudlejning og det tager vi selvfølgelig højde for.

Blandt andet rummets akustik, rummets størrelse, mængde af gæster samt en række andre faktorer. Alt det skal I slet ikke tage stilling til. Vi bringer det udstyr, som I har brug for, når I vælger lydudlejning hos Dansk Underholdningsteknik.

Lydudlejning kombineret med lysopsætning

Det er klart, at hvis I blot skal holde et foredrag, så er det nok mere forstyrrende end gavnligt med en kombination af lyd og lys. Derimod kan lys have betydning for gæstens oplevelse til f.eks. en koncert eller et sceneshow med dans og akrobatik. Derfor kan I med fordel overveje om lydudlejningen skal kombineres med en lysopsætning.

 

Lydudlejning; en del af totalpakken

Skal I afholde et større arrangement, hvor der er behov for en scene, så tilbyder vi, udover lydudlejning, totalløsninger. Det gør vi fordi, vi ved, hvor vigtigt det er, at I kan skabe de bedste rammer for jeres arrangementer. Vi leverer, opsætter og tager det hele ned igen, når I vælger Dansk UnderholdningsTeknik, som jeres leverandør af lyd og lys. For slet ikke at glemme, at vi naturligvis sørger for, at I har fuld support under hele arrangementet.

Vi kan altid træffes på mail, så ønsker du et tilbud, så send en mail afsted til info(a)d-u-t.dk