Lys & AV

Udlejning af lys

Hos Dansk UnderholdningsTeknik tilbyder viudlejning af lys til store koncerter, lys til modeshows og alt der imellem. Vi har udstyr af højeste kvalitet, der gør os i stand til, at gøre jeres ideer til virkelighed. Vi sørger for opsætning af lys, så det kan opfylde de ønsker I måtte have til jeres arrangement.

Lys kan anvendes til mange ting – også mere end bare, at være lys til festen. Kom bare med jeres mest skøre ideer, så skal vi nok sørge for, at lysopsætningen skaber de helt rigtige rammer for den gode oplevelse.

chamsysmq60

WYSIWYG – What you see is what you get

Lysopsætning er en visuel oplevelse og what you see is what you get. Derfor er det vigtigt, at både før og under arrangementet får en god dialog om hvilke ønsker I har til lysopsætningen. Vi snakker både om farver, struktur og tematik, når lysopsætningen skal nå helt ud til publikum.

 

Udlejning af lys skal være en oplevelse

Når I vælger udlejning af lys hos os, så skal det være en oplevelse. Én ting er, at vi aldrig vil gå på kompromis med jeres oplevelse som kunde hos os. En anden ting er, at vores succes bygger på, at vi har skabt en lysopsætning, der giver jeres gæster den bedste oplevelse.

Lys skal være en oplevelse, uanset om det er lys til en koncert eller lys til et sceneshows. Vores udstyr kan alt det I drømmer om; Lige fra lys der blinker i takt med musikken til lys, der bevægersig rundt i forskellige farver og lader gæsten drømme sig hen i et andet univers.

macviperairfx

Udlejning af lys med sceneopsætning

Skal I holde en koncert eller holde et større foredrag, såvel ude som inde, så tilbyder vi også hele pakken med både udlejning af lys, lyd og sceneopsætning. Inden arrangementet kommer vi altid i god tid og stiller det hele, tester lyset og sikrer, at det både underholdningsmæssigt og ikke mindst sikkerhedsmæssigt lever op til både jeres og vores krav.

I har naturligvis fuld support, så intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi kan også tilbyde bemanding under hele arrangementet, således at vi hurtigt kan afhjælpe eventuelle udfordringer. Vi sørger for, at alt bliver udført i overensstemmelse med lovens krav.

Det vigtigste for os er, at vi kan skabe de rammer, der skal til for, at jeres gæster får den bedste oplevelse og vender tilbage igen.

Vi kan altid træffes på mail, så ønsker du et tilbud, så send en mail afsted til info(a)d-u-t.dk