Scene

Sceneopsætning, der kommer ud over kanten

En sceneopsætning er meget mere end bare en scene. Den skal have den rigtige højde, den rigtige bredde, den selvfølgelig også vende rigtigt i forhold til rummet eller det udendørsareal, den skal placeres på og sidst men ikke mindst, så skal sikkerheden være i orden.  Med andre ord, så kræver en god sceneopsætning rigtig meget teknik og med vores mange års erfaring inden for branchen tør vi godt sige ydmygt, at vi er det oplagte valg.

Når I vælger os til at stå for jeres sceneopsætning kan du være helt sikker på, at vi ikke overlader noget til tilfældighederne. Vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller opsætningen og har I helt særlige ønsker, så tager vi også højde for det. Det er jeres ønsker, der er i centrum uanset hvilken størrelse scenen skal have. Det vigtige er, at I kan holde det arrangement, som I drømmer om med glade gæster.

stage6x6

Sceneopsætning uden lyd og lys – Totalløsningen

En scene uden lyd og/eller lys er kun halv fuldendt. Derfor tilbyder vi hos Dansk UnderholdningsTeknik også opsætning af lyd og lys, der skal danne rammen om jeres arrangement. Vi leverer sceneopsætning med lyd og lys til alt lige fra store koncerter til mindre arrangementer med foredrag. – Det er jer, der bestemmer. Vi sørger blot for, at jeres ideer bliver til virkelighed.

 

Sceneopsætning med fuld support

Aalborg pride 2015Det er klart, at vi naturligvis sørger for sceneopsætningen inden arrangementet, sørger for teste evt. lyd og lys af og sikrer, at I er helt tilfredse med opsætningen. For os er det bare ikke helt nok. Vi går hele vejen med jer og står derfor til rådighed under hele arrangementet og sørger for, at musikken spiller helt ud over scenekanten. Support og service er det vigtigste for Dansk UnderholdningsTeknik og med totalløsningen, så har I altid os ved jeres side. Enten ved at vi sørger for bemanding under hele koncerten eller gennem vores hotline.

Sceneopsætning i flere former

For at nå helt ud over scenekanten er det vigtigt, at sceneopsætningen kan leve op til de funktioner, som I ønsker. Vi kan derfor tilbyde sceneopsætning i flere former og størrelser, så I aldrig skal gå på kompromis med jeres ideer. Hos Dansk UnderholdningsTeknik står vi altid klar til at vejlede jer til den bedste løsning ud fra jeres idé.

Vi kan altid træffes på mail, så ønsker du et tilbud, så send en mail afsted til info(a)d-u-t.dk