Om D-U-T

Dansk UnderholdningsTeknik – Din leverandør af lyd og lys

Har I brug for en samarbejdspartner og leverandør til jeres næste fest, så tilbyder vi udlejning af teknisk udstyr. Vi hjælper jer godt på vej med det allerbedste udstyr inden for sceneopsætning, lyd og lys. Vores medarbejdere er erfarne og besidder en stor know-how inden for branchen.

Vi går helhjertet ind i jeres arrangement og sørger for, at I får den lysopsætning, lyd og/eller sceneopsætning, der skal til for, at I kan give jeres gæster den bedste oplevelse. For os er det vigtigt, at kunne leverer og yde den bedste service, så I aldrig skal lade jeres begrænse af noget.

Hos os får I altid en fast samarbejdspartner, der aldrig vil gå på kompromis med jeres ønsker og behov. Vi vægter det gode samarbejde med vores kunder, hvor vi har en tæt dialog og dynamisk arbejdsproces.

Dansk UnderholdningsTeknik og vores samarbejdspartnere

Vi ved, at når der skal holdes en fest, så har I mange ønsker og ideer. Det er vores opgave, at gøre jeres ideer til virkelighed. Derfor har vi opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere med brede kompetencer inden for teknisk udstyr til jeres koncert, modeshow eller noget helt tredje – Uanset hvilke ideer I kommer med, så kan vi hjælpe jer videre.

Lyd og lys udlejning med sikkerhed

Hos Dansk UnderholdningsTeknik er sikkerheden i fokus. Det er vigtigt, at I kan være helt trygge ved, at bruge vores udstyr og at det altid står stabilt – Det er også med til at skabe det arrangement I drømmer om uden uheldige overraskelser. Vi har udelukkende anskaffet udstyr af så høj en kvalitet, så vi kan tillade os, at stå inde for sikkerheden. Selvom vi har selv har høje forventninger til sikkerheden, så sørger vi også for, at leve op til lovgivningen; både når det gælder i forhold til sikkerhed, men også reglerne for eftersyn af vores udstyr.